StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сара Джессіка Паркер прогулялася з дорослим сином

29 жовтня 2022, 03:30
1248
Актриса зворушливо привітала свого сина з ювілеєм.
Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер / instagram.com/sarahjessicaparker

Синові американської актриси і зірки серіалу "Секс у великому місті" Сари Джесіки Паркер і її чоловіка Метью Бродеріка Джеймсу стукнуло 20 років.

У п'ятницю актриса відсвяткувала знаменний день народження своєї старшої дитини і поділилася зворушливою публікацією в Instagram.

"Сьогодні 20 років тому ... плити зрушилися", — підписала 57-річна Паркер рідкісні старі фотографії Джеймса.

відео дня
Сара Джессіка Паркер прогулялася з дорослим сином
Фото Instagram

"Всі почуття, які я коли-небудь відчувала, стали більш глибокими, збільшеними і в яскравих нових фарбах", - продовжила актриса. "Сьогодні калейдоскоп крутиться з усіма спогадами. У всіх прекрасних формах, змінах і перспективах, які ти привніс в наше життя.

"З днем народження, мій син", - підсумувала Паркер, яка також є матір'ю дочок-близнюків Маріон і Табіти, 13 років. "Я так люблю тебе. ХХХ, мамо", - додала вона.

Нагадаємо, раніше співачка, блогерка і медіадива Санта Дімопулос відвідала благодійну вечерю, організовану фондом Way of peace, в Парижі. Світський захід, спрямований на збір коштів для ЗСУ, було об'єднано з концертом українських зірок і аукціоном.

Дімопулос для світського заходу приміряла шикарний лук. Образ жінки-вамп завжди особливо вдавався медіадиві, але цього разу вона віддала перевагу стриманій класиці.

На благодійну вечерю Дімопулос одягла вечірню сукню з чорного атласу на тонких бретельках. Правда, наряд мав одну досить пікантну деталь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти