"З мене зняли останні штани": чоловік путіністки Валерії півтора року живе на межі

10 жовтня 2024, 22:13
155
Путініст Пригожин чи то понив, чи то похвалився своїми витратами.
Йосип Пригожин, Валерія
Йосип Пригожин розповів про вартість концерту Валерії/ колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, заявив, що витратив на створення концерту своєї дружини співачки Валерії 64 млн рублів.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, нещодавно відбувся "Триб'ют Валерії" і, як стверджує Пригожин, він готувався до заходу протягом півтора року.

відео дня

"Якби ви мене бачили протягом цих півтора року, поки я робив концерт Валерії, ви б мене не впізнали. Я проживав майже в судомах, я боявся, що мене підведуть мої молоді колеги і не прийдуть. Такий один знайшовся - L'One, просто взяв і за два дні повідомив, що не прийде. З мене зняли останні штани. Мені тільки авторські обійшлися під 15 млн рублів. Цей триб'ют, сам запис і концерт обійшлися мені в 64 млн рублів. Це мислимо?" - розповів путініст.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Йосип Пригожин поскаржився, що його хвилює залежність дружини Валерії щодо контролю харчування. Продюсер зазначив, що артистка навіть у ресторані зважує їжу, щоб не переїсти.

А також Йосип Пригожин поділився, що він із Валерією занадто різні. У співачки свій погляд на світ. Також він стверджує, що дружина завжди на його боці, а їхні стосунки побудовані на повазі та підтримці.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти