Батьки загиблого в ДТП з Єфремовим повернули акторові гроші-компенсації

1 вересня 2020, 17:52оновлено 2 вересня 2020, 14:27
Історія з п'яною автоаварією, яку влаштував актор поки і не думає закінчуватися.
Єфремов
Михайло Єфремов / УНІАН

Родичі Сергія Захарова-водія фургона, який загинув у ДТП в центрі Москви, влаштованому Михайлом Єфремовим, повернули артисту гроші, які він перевів на їхні рахунки в якості компенсації.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash з посиланням на адвоката потерпілих.

За його словами, мова йде про суму по 200 тисяч рублів (близько 75 тисяч гривень за нинішнім курсом) для кожного потерпілого.

"За словами адвоката, вдова знепритомніла, коли побачила, від кого прийшли гроші. Вона, брат і молодший син відправили їх назад", ‒ йдеться в тексті.

Не відмовився від грошей тільки старший син загиблого, який подав до суду позов на 7,5 млн рублів (близько 2,8 млн гривень) компенсації. Однак після того, як він отримав від Єфремова переклад на 200 тисяч рублів, позивач зменшив позовну вимогу рівно на цю суму і тепер вимагає у Єфремова 7,3 млн рублів.

читайте такожУ Михайла Єфремова виявили розлад особистості та алкоголізм

Нагадаємо, раніше Михайло Єфремов під час суду відмовився визнавати власну провину і стверджував, що не був за кермом джипа, який врізався у фургон Захарова.

"Призначте біологічну експертизу пасажирського сидіння і ременя безпеки. Я ніколи не сідав п'яним за кермо. Прошу суд прийняти наше клопотання", - звернувся він до судді, але отримав відмову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти