StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Репяхова зізналася, чому Павлік не підтримує її ідею про другу дитину

23 липня 2024, 23:01
83
Дружина Віктора Павліка поділилася переживаннями про поповнення в родині.
Катерина Репяхова та Віктор Павлік із сином
Дружина Віктора Павліка розповіла, чому співак не поспішає з другою дитиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

У червні син Віктора Павліка та Катерини Репяхової відсвяткував третій День народження. Тепер дружина артиста почала замислюватися над тим, що в їхній родині не вистачає ще й доньки.

Однак Павлік не поспішає підтримувати Катерину в цьому прагненні. Про це вона розповіла в коментарі для Люкс ФМ.

Реп'яхова зазначила, що з огляду на вік і на тлі нещодавньої операції на серці співак почувається не так упевнено, як раніше. Втім, страх чоловіка її зовсім не бентежить - вона готова підтримувати Павліка і м'яко направляти його до важливого кроку.

відео дня

"Віктор він не те, що проти, просто в нього вже вік бере й до того ж операція. Він не дуже буде помічником. Я розумію, що якщо я все таки наважуся, то треба розраховувати тільки на себе. Насправді у мене так завжди по життю. Він така людина, він і на Михася не був готовий, а коли Михась з’явився, у нього весь світ перевернувся. Тому я розумію, що ну така він людина – сьогодні не готовий, завтра буде готовий", - каже Катерина Репяхова.

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо про проблеми у стосунках між Народною артисткою України Аллою Кудлай та її зірковою хрещеницею Настею Каменських через недоречний репертуар під час війни.

Також українська блогерка і юрист Інна Мірошниченко розкрила потаємну мрію прийомної дочки. 8-річна Ангеліна зізналася, чого вона хотіла найбільше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти