StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ребел Вілсон нарешті показала обличчя доньки від сурогатної матері

5 квітня 2023, 16:10
Ребел виховує дитину разом зі своїм партнером Рамоною, якій вона нещодавно запропонувала одруження.
Ребел Вілсон
Ребел Вілсон вперше показала обличчя доньки Ройс Лілліан / instagram.com/rebelwilson

42-річна голлівудська комедійна акторка австралійського походження Ребел Вілсон за останній рік круто змінила своє життя - вона усвідомила, що все життя шукала не казкового принца, а казкову принцесу, яка зустрілася їй у вигляді дизайнера Рамони Агрума.

Пара разом з літа 2022 року, а в листопаді у них з'явилася донька Ройс Лілліан, яку їм подарувала сурогатна мати. Про своє особисте життя Вілсон розповідає шанувальникам з обережністю - до недавнього часу вона ретельно приховувала обличчя малятка.

Ребел і Рамона разом з друзями вирушили у відпустку на Карибські острови. Природно, вони прихопили п'ятимісячну Ройсі. Там вона вперше поплавала в океані, і спробувала свій перший в житті тропічний відпочинок.

відео дня

Такі кадри Вілсон упустити не змогла - її друзі зняли ролик, на якому вона тримає доньку на руках, потім картинка віддаляється, і дрон, який знімав їх, тепер захоплює в кадр цілий острів. На відео Ребел вперше, без ретуші і емодзі, показала обличчя Ройс.

Раніше стало відомо, що американський актор, зірка кінотрилогії "Володар кілець", Елайджа Вуд вдруге став батьком - його партнерка, датський кінорежисер Метте-Марі Конгсвед, народила йому доньку.

Також дочку від американського підприємця і мільярдера Ілона Маска показала його колишня дружина - канадська співачка Граймс. Дівчатко з'явилося на світ вже після того, як пара розлучилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти