StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зростає бунтівницею: 12-річна донька Ані Лорак кардинально змінила імідж

1 квітня 2024, 01:30
Софія Налчаджиоглу почала експериментувати з новими стилями та образами.
Софія Налчаджиоглу, Ані Лорак
Який зараз вигляд має донька Ані Лорак - 12-річна Софія Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/sonchiks.off, t.me/soniknomikry

Софія Налчаджиоглу, єдина донька співачки-зрадниці Ані Лорак, живе разом із мамою в столиці країни-окупанта. 12-річна дівчинка веде життя звичайного підлітка, про яке розповідає у своєму блозі в Telegram.

Соня записує короткі відео, в яких показує прогулянки з подругами і ділиться б'юті-секретами. На свіжих роликах можна помітити, що вона змінила колір волосся.

Налчаджиоглу-молодша має темне волосся від природи. Уже кілька років вона освітлює пасма, проте зараз підліток вирішив піти далі.

відео дня

Ті локони, які раніше були світлими, вона пофарбувала в зелений колір. Також можна помітити, що для прогулянок Соня активно використовує косметику. Щоправда, поки що дівчинка обмежується тушшю для вій і помадою. Варто зазначити, що донька Ані Лорак також полюбляє використовувати у своїх відео різні фільтри.

Софія Налчаджиоглу
Який зараз вигляд має донька Ані Лорак - 12-річна Софія Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: t.me/soniknomikry

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Останні зіркові новини:

Раніше 7-річний син Олени Кравець довів до сліз зізнанням про війну. У хлопчика відбулася з мамою серйозна розмова на тему, про яку зірка Вечірнього Кварталу ніколи не замислювалася

Також українська співачка Софія Ротару показала свою невістку на рідкісних фото. Останнім часом артистка нечасто виходить на зв'язок із шанувальниками в соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти