StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розпирають емоції: Ектор Хіменез Браво отримав нагороду від Залужного

15 липня 2023, 14:44
Телеведучий Ектор Хіменес Браво поділився своєю радістю в соціальних мережах.
Щасливою Ектор Хіменез Браво з нагородою
Щасливий Ектор Хіменез Браво з нагородою / Instagram / hectorhimenezbravo

Український шеф-кухар Ектор Хіменес Браво, безсмінний ведучий популярного українського шоу "Майстер Шеф" отримав нагороду від українського героя, головнокомандувача збройними силами України, Валерія Залужного.

На своїй сторінці в Instagram він написав, що його розпирають емоції настільки, що не вистачає слів описати те, що він відчуває.

"Отримав нагороду "За сприяння війську" від Валерія Залужного. Це велика честь, величезна. Це все завдяки вам. Це всі ваші цілодобові донати, великі і маленькі, але такі важливі. Ваші репости і заклики. Ваша підтримка, кожне слово, яке є у мене в директі, не на все я можу відповісти. Але прямо зараз відповім за 1 раз — спасибі. У вас велике серце, тому що ви українці", - розчулився Хіменес.

відео дня

На фото - щасливий Ектор з нагородою від Валерія Залужного:

До слова, шоумен Ектор Хіменес-Браво з початком повномасштабної війни не покинув Україну, яку вважає своєю другою батьківщиною. Він не пішов на фронт, але знайшов спосіб, як допомогти ЗСУ та українцям тим, що вміє найкраще.

Відзначимо, раніше знаменитий шеф-кухар поділився кадрами невдалого жарту на своїй сторінці в Instagram. Знаменитого шеф-кухаря Ектора Хіменеза-Браво несподівано вирішили поховати недоброзичливці.

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменез Браво, який славиться своєю проукраїнською позицією і навіть вже заговорив українською мовою, в День Святого Валентина несподівано похвалився своєю дівчиною.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти