StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Путін обпудився від злоби": Олексія Паніна оголосили в розшук в РФ - реакція актора

23 травня 2023, 03:10
У мережі Паніна привітали в "клубі порядних людей".
Олексій Панін з дочкою
Олексій Панін висловився про кримінальну справу і оголошення у федеральний розшук / instagram.com/actor.panin

Російський актор Олексій Панін висловлює відкриту проукраїнську позицію і засуджує військову політику країни-агресора. Раніше він публічно підтримав удар, нанесений по Кримському мосту, за що МВС рф завело на артиста кримінальну справу про виправдання тероризму.

Зараз стало відомо, що Паніна оголосили у федеральний розшук. У країну на болотах актор, який живе в Іспанії повертатися не збирається, та в подорожі в країни, лояльні до агресора, не поспішає. Інтерпол не співпрацює з рф з початку повномасштабної війни, тому в усьому цивілізованому світі артист як і раніше зможе відчувати себе комфортно.

У коментарі Limon.ee Панін висловив своє ставлення до нового статусу, який в Мережі вже називають "підтвердженням того, що він просто нормальна людина".

відео дня

"Путінський режим бореться вже всіма способами з інакомисленням, з усіма незгодними. ... Звісно ніхто ніякий тероризм не виправдовував, а фраза, яка була сказана про Кримський міст - я дійсно порадів, що путіну не все сходить з рук, адже за два дні до вибуху моста російською армією було завдано удару по житлових будинках в Україні, де загинули люди, цілі сім'ї. ... З першого дня війни я чітко позначив свою позицію, і, так, я дійсно порадів, що по улюбленому дітищу путіна шарахнуло, тому що не все коту Масляна. Мені було приємно, що десь володимир володимирович [обпудився - неценз.] від злоби", - розповів Олексій Панін.

Олексія Паніна оголосили в розшук в рф
Олексія Паніна оголосили в розшук в рф / instagram.com/actor.panin

Нагадаємо, раніше Олексій Панін в інтерв'ю Дмитру Гордону зізнався - він був упевнений, що рф не зважиться на війну. А коли російські окупанти вторглися на територію України, до останнього сподівався, що це послужить для росіян сигналом до того, щоб повалити нині діючу владу і припинити військові дії.

Також Панін розповів, чому багато росіян підтримують війну Путіна в Україні. В інтерв'ю українській ведучій Наталі Влащенко Панін відповів на питання, як подібне беззаконня можна підтримувати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти