StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нехай спокутує гріхи": Оля Цибульська "припечатала" Світлану Лободу

6 червня 2023, 21:16
"Киця" Цибульська прирівняла Loboda до мовчунки і "голубки миру" Регіни Тодоренко.
Оля Цибульська, Світлана Лобода
Оля Цибульська переконана, що Світлані Лободі ще належить спокутувати свої гріхи перед Україною / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya, instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Оля Цибульська була однією з небагатьох, хто до початку повномасштабної війни в Україні розмовляв у публічному просторі і творив українською мовою. Зараз, зізнається співачка, її трохи коробить від "новонавернених" патріотів, але вона готова потерпіти, якщо все це буде на благо нашої країни.

Втім, лояльності артистки вистачає не на всіх. В інтерв'ю для Слави Дьоміна вона розповіла, що думає, наприклад, про Світлану Лободу, яка 8 років ігнорувала війну в Україні, і продовжувала виступати в країні-окупанті, поки все не вилилося в повномасштабне вторгнення.

Зараз Лобода активно допомагає українцям, проте в очах багатьох вона все ще знаходиться на рівні зрадниці-одеситки Тодоренко, яка і зовсім ігнорує війну.

"Те, що робить Лобода, Тодоренко і інші такі артисти – це їхня головна біль. Хай вони самі спокутують свої гріхи і розбираються зі своїми помилками. Я не слідкую за тим, що вона (Лобода - прим. редактора) робить, я слідкую за собою", - сказала, як відрізала, Оля Цибульська.

Дивіться репортаж про те, як війна змінила переконання Світлани Лободи:

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком і дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, і коли виїжджав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти