StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Протистояння НеАнгелів: Камінська назвала Смеюху "тупою" і заявила про труднощі в спілкуванні

19 грудня 2021, 22:58
Ексколеги скандалять між собою.
НеАнгели
НеАнгели продовжують скандалити / vikanablack / instagram

Українська співачка і екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська продовжила говорити про конфлікт з ексколегою по групі Вікторією Смеюхою.

Як пише ТСН, в ефірі шоу "Світське життя" з Катею Осадчою Слава заявила, що між ними завжди були погані стосунки.

"У кожному жіночому колективі є якісь трабли, але ніхто не ходить і не виносить це: "мене били!". Але вона теж мене била, коли я була вагітна, і що? - заявила Камінська. - Я не ходжу і не розповідаю про цю фігню. Я не буду займатися цим брудом, фу. Ми працювали 15 років", - сказала Камінська.

Також вона розповіла, що Сміюха часто над нею знущалася.

"Ми на зйомках, Я даю інтерв'ю. Коли мене знімають, вона спеціально просить включити музику, щоб мене не було чутно. Вона провокує, а я як дура на ці провокації ведуся", - додала Камінська.

У зв'язку з цим Слава кілька разів намагалася піти з групи, але залишалася і терпіла. Все це було через гонорари, які допомагали їй утримувати дітей.

"Я не могла з нею спілкуватися. Я не можу терпіти тупість. Може, я і аб'юзер, може і займалася булінгом, але працювати з тупою стільки років неможливо", - запевнила Камінська.

Нагадаємо, Слава Камінська і Вікторія Смеюха "розійшлися" не так мирно і цивілізовано, як намагалися показати. "Чорненька з НеАнгелів" вирішила порушити крихкий нейтралітет, і привселюдно заявила - для неї 15 років роботи пліч-о-пліч зі Славою Камінською були наповнені знущаннями, чварами, побиттями і аб'юзом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти