StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Просився вбивати українців: путініст Охлобистін розповів про актора-алкоголіка

13 червня 2023, 11:11
Фашист Іван Охлобистін має відповідне оточення. У Росії люблять вбивати і таких людей все більше.
Іван Охлобистін
Іван Охлобистін розповів про свого друга-зека / УНІАН

Фанат терориста Путіна, громадянин невизнаної "ДНР" (з 2016 року), українофоб і гомофоб Іван Охлобистін несподівано заговорив про свого гідного друга, який у п'яному вигляді сів за кермо і на смерть збив людину - Михайла Єфремова.

Як написало пропагандистське видання "Стархіт", той відбуває восьмирічний термін за смертельне ДТП в колонії в селищі Олексіївка Бєлгородської області. Актор повинен вийти на свободу тільки в 2027 році,

Тим часом, Охлобистін повідомив, що вбивця-алкаш просився на війну, щоб продовжувати вбивати. Тільки тепер не за допомогою машини, а зі зброєю. І не росіян, а українців, які захищають свої землі від російських окупантів.

відео дня

"Він хотів, його не взяли. Він хвора, літня людина. З такою трагедією. Уламаний, зламаний. Дай Бог, щоб він повернувся на сцену і почав ставити спектаклі, тому що він реально геніальний актор і режисер. Він дійсно дуже хороша людина, але ось так буває... він мій кум", — сказав Охлобистін.

До речі, Охлобистін особисто клопотав про свого кума навіть у терориста номер один - Путіна. Але той, не прислухався до завивань Охлобистіна.

Нагадаємо, раніше Охлобистін вирішив прокоментувати від'їзд російської співачки Алли Пугачової з її терористичної Батьківщини.

Раніше також Охлобистін назвав імена своїх колег, які поїдуть воювати з мирними українцями, підтримавши кривавий терористичний акт Росії проти України.

Охлобистін висловив припущення, що найпершим у військкомат відправиться російський актор Михайло Пореченков.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти