StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зникли безвісти: Ігор Ласточкін потролив Влада Яму та Олега Винника

9 листопада 2023, 15:12
Ще більше актуального гумору та волонтерських місій чекає глядачів у нових епізодах "Ліги Сміху. Волонтерський десант 2".
"Ліга Сміху. Волонтерський десант 2".

Актор і гуморист Ігор Ласточкін висміяв Влада Яму та Олега Винника у проєкті "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2". Він став тренером нового спецсезону на телеканалі ТЕТ і вийшов на сцену разом з унікальною командою – "Збірна Національної гвардії України". Військовими, які з перших днів повномасштабного вторгнення тримали оборону на Харківському та Херсонському напрямках.

У першій грі сезону "Ліга Сміху. Волонтерський десант 2" вони розіграли мініатюру про небезпеку на так званому "культурному фронті". Ігор Ласточкін, користуючись нагодою, потролив танцівника Влада Яму та співака Олега Винника, які після 24 лютого 2022 року тихцем виїхали з України й нібито "зникли безвісти".

"Я розумію, ви військові з бойовим досвідом, але ж і тут на культурному фронті теж дуже небезпечно. Я серйозно. Тут не так яскраво, як вам показують по телевізору. Пам’ятаєте Яму, Винника? Зникли безвісти. Тут треба обережніше, тому що це єдиний фронт, на якому тиша в залі може контузити. Тут "дика дичка" не пройде", – висловився Ігор Ласточкін на сцені.

Не оминув увагою гуморист і тих артистів, які влаштовують псевдоблагодійні концерти й під приводом волонтерства більшу частину коштів кладуть собі до кишені.

"Ліга Сміху. Волонтерський десант 2".

"Звісно, і втрати є. Артисти робили концерти, зібрали 3 мільйони, на армію 20 відсотків відправили. От і рах*йте втрати", – висміяв Ласточкін зірок-псевдоволонтерів.

Ще більше актуального гумору та волонтерських місій чекає глядачів у нових епізодах "Ліги Сміху. Волонтерський десант 2". Щоп’ятниці о 20:00 на телеканалі ТЕТ команди змагаються не за титул переможця, а за право доставити допомогу українським захисникам і захисницям. В осінньому спецсезоні їх оцінюють нові тренери – Ірина Сопонару, Іван Кухарчук, Тарас Стадницький, Настя Оруджова, Влад Куран, Олександр Степаненко, а також тренери-чемпіони – Ігор Ласточкін і Станіслав Боклан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти