StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Закликає зупинити цей жах": Агутін на концерті категорично виступив проти війни в Україні

11 липня 2022, 23:53
Леонід Агутін і його дружина Анжеліка Варум багато часу проводять в
Леонід Агутін
Леонід Агутін не мовчить про війну в Україні / 7днів

Музичний критик Олександр Фадєєв розповів в інтерв'ю виданню Solenka.info про те, що російський співак Леонід Агутін, який нещодавно відхрестився від участі у концерті на підтримку України, на концерті заявив, що він категорично проти військового вторгнення Росії в Україну.

За словами Фадєєва, Громадянська позиція Агутіна в березні-квітні цього року стала причиною скасування концертів музиканта в ряді російських міст. Після цього співак опублікував ще один пост в соцмережах, в якому пояснив, що він завжди був і буде проти вирішення будь-яких конфліктів за допомогою військової сили.

Критик також заявив, що Агутін прямо зі сцени заявив, що позиція його не змінилася, і він як і раніше засуджує війну, розпочату Росією в Україні і закликає зупинити весь цей жах, через який щодня гинуть сотні людей.

відео дня

читайте такожАгутін відповів на чутки про еміграцію

Нагадаємо, раніше артисти вирішили прояснити ситуацію у зв'язку в великою кількістю "недоброзичливців" в мережі. "Не потрібно перебріхувати слова і ніяких гасел артисти не вимовляли! Досить піти на сторінки артистів і прочитати. Артисти висловили своє співчуття невинним жертвам бойових дій і виступили за переговори! А участь Агутіна і Варум в концерті" на підтримку України", що відбувся 20 березня 2022 року, — це чиста брехня. Будь-який бажаючий може подивитися концерт в Ютубі", - говоривши в повідомленні.

На цьому концерті збиралися гроші на допомогу дітям і жінкам, вимушеним тікати із зони

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти