StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Полякова образила українців, захищаючи свого чоловіка

12 липня 2022, 19:25
1755
Оля Полякова гнівно висловилася з приводу виїзду за кордон свого чоловіка.
Оля Полякова
Оля Полякова сильно розлютилася /скріншот

Українська співачка Оля Полякова, яка з самого початку війни активно підтримує Україну і дає благодійні концерти, накинулася на своїх підписників, захищаючи свого чоловіка, якого вона намагалася вивезти закордон.

На своїй сторінці в Instagram вона також спробувала пояснити про що йде мова, а також коли і навіщо її чоловік планував виїжджати.

Полякова образила українців, захищаючи свого чоловіка

"Дуже огидно мені зараз спостерігати ситуацію, в якій якісь паблік расшеривают новина, що начебто мій чоловік був за кордоном, а я розповідаю, що ні. З усіма дозволами, вперше після початку війни 29 червня приїхав за мною і моїми дітьми до Праги, ми були там три дні, він був на двох моїх концертах, і третього числа ми вирушили в Україну. Я прошу вас, люди, не розганяйте г..але на вентилятор. Огидно на це дивитися", - сказала Оля.

відео дня

"І, до речі, з 29 червня мій чоловік має право виїжджати за кордон, тому що йому виповнилося 60. Привітайте мене. І всі, хто говорить фігню і розганяє хейт, закрийте роти і йдіть в ж..у. І ще одне, він в Україні як був, так і є, і нікуди не збирається", - підкреслила розгнівана Полякова.

Нагадаємо, раніше Полякова зізналася, що виїжджаючи на початку повномасштабної війни з України з дітьми, намагалася скористатися своїм зірковим становищем. Так артистка, яка раніше ніколи надовго не розлучалася з чоловіком, звернулася до прикордонників з проханням випустити чоловіка разом з сім'єю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти