StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Показала єднання і толерантність": йога-бойфренд Лорак цинічно похвалив співачку-зрадницю

9 січня 2024, 13:44оновлено 9 січня, 14:23
Бойфренд Лорак продовжує обсипати компліментами українську запроданку.
Ані Лорак
Ані Лорак вивела у світ свого тренера / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Йога-інструктор і бойфренд зрадниці Ані Лорак Ісаак Віджраку вперше з'явився на публічному заході разом зі співачкою, а після нього виклав філософський пост, в якому подякував Лорак за толерантність і єднання.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Моя любов, ти і твоя дочка внесли стільки радості в наше життя, приєднавшись до мене з двома моїми дітьми в цій прекрасній подорожі. Разом ми доводимо, що життя - це навчання, зростання і прийняття любові, яка зустрічається на нашому шляху", - написав він, маючи на увазі свою маленьку дитину від попереднього шлюбу, а також дочку Лорак - Софію.

відео дня

Він також цинічно подякував зрадниці за те, що та "показала красу єдності і терпимість". До слова, Лорак мовчить про те, що терористична Росія напала на Україну, а також про те, як вона планомірно знищує мирний український народ.

"Толерантна" співачка продовжує співати для російських окупантів, проводить концерти і платить податки в Росії, за які та виробляє ракети і дрони для знищення України.

Нагадаємо, раніше Лорак дружньо прихилилася до немаленького живота Тетяни Навки, колишньої фігуристки, а тепер дружини брехуна і головного рупора Кремля Дмитра Пєскова.

На свій ювілей Ані Лорак разом з Кіркоровим у Москві цинічно танцювала і співала українські пісні. Вона виконала пісню "Без тебе", яку написала українською мовою ‒ ще в ті часи, коли жила і працювала на батьківщині.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти