StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Педан жорстко звернувся до Єфросиніної та Полякової за російську мову

13 липня 2022, 15:51оновлено 14 липня 2022, 02:07
Він не розуміє, як можна вивчити англійську, але не знати своєї рідної мови.
Олександр Педан
Олександр Педан висловився з приводу української мови/ скріншот

Український телеведучий Олександр Педан звернувся до ведучої Маші Єфросиніної та співачки Ольги Полякової, яким "складно вивчити рідну українську мову".

Як повідомив він в інтерв'ю на телеканалі ICTV, він не розуміє, як можна вивчити англійську, але не знати своєї рідної мови. "Тут у мене щось не сходиться. Питання в чому? Важко?! Так, важко. А нам не важко зараз буде відбудовувати, воювати? Ця трансформація України в Україну нарешті відбувається. Вона складна, так не буває, що легко... Це ваш складний крок, який дуже важливий для України" - запитує він.

Він вважає, що кожен українець зобов'язаний усвідомити і прийняти важливість переходу на українську мову.

відео дня

читайте такожПолякова образила українців, захищаючи свого чоловіка

Сам ведучий поділився, що у нього в житті був момент, коли його мало не вигнали з роботи за незнання української мови."Я вчив українську мову. У мене був епізод, коли мене одного разу мало не вигнали з телебачення за те, що я не знав української. Саме тоді вийшов перший закон про те, що ведучі повинні вести українською мовою. Я був ведучим Comedy Club Ukraine. І на старті, коли ще не було цього телепроекту, продюсер сказав: "все нормально, крім цього хлопчика, який не знає української". Я взяв і вивчив його. Було складно. Потім був "підйом", на якому я не міг робити все, що мені хотілося, тому що потрібно було постійно думати, переводити в голові. Це нелегко, але це потрібно", – розповів Педан.

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова, яка з самого початку війни активно підтримує Україну і дає благодійні концерти, накинулася на своїх передплатників, захищаючи свого чоловіка, якого вона намагалася вивезти закордон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти