StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров показав свій розкішний будинок і розповів, чому скасувалося весілля дочки

3 серпня 2022, 13:34оновлено 3 серпня 2022, 14:37
Артист показав свій маєток і похвалився своїм садом і ставком.
Павло Зібров Atlas Weekend 2019
Павло Зібров Atlas Weekend 2019 / facebook

Український співак Павло Зібров у програмі Аліни Дротюк розповів про свій гігантський будинок, а також повідав про те, чому не відбулося весілля дочки.

Як розповів Зібров, в перші дні війни вони ще були вдома, а потім їм довелося виїхати, тому що поруч було голосно і було небезпечно залишатися. Тому вони спочатку виїхали на Західну Україну, а потім до друзів в Іспанію.

Зібров також показав свій величезний будинок, з садом, городом, ставок і величезну терасу.

Зазначимо, що за словами Зіброва, у нього прекрасний фруктовий сад і квіти.

"Все буяє. Цього року і квіти, і сад, все наповнюється-переповнюється! Стільки груш, яблунь. Природа нам допомагає... Груші падають, через тиждень будуть нові встигати. Дуже люблю грошове варення, моє улюблене", - розповідає артист.

Зібров також розповів про те, що в його ставку водиться риба. "У ставці ми рибу розводимо. Там є і амур, і карасі, і коропи, і щуки. Нещодавно посадили виноград "Дамські пальчики". Є малина, агрус, смородина, полуниця, ожина, лохина, персики, нектарин, сливи. Сажу все сам своїми руками", - поділився Зібров.

Нагадаємо, легенда української пісенної естради, Павло Зібров в дуже жорсткому Тоні висловився про свою колишню колегу ‒ співачці Таїсії Повалій, яка з 2014 року підтримує в Москві путінський режим, а зараз-старається замовчувати неймовірно жорстоку війну Росії проти України. Свою повну злості промову співак виголосив в ефірі програми "Зоряний шлях".

Зібров прямо звернувся до українського лідера Володимира Зеленського і зажадав забрати всі почесні звання в українських артисток, які все ще живуть і працюють в РФ. І, до того ж, відібрати громадянство у них.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти