StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тато президента хабарів не брав": Анатоліч здивував розповіддю про батька Зеленського

20 лютого 2024, 21:06
1281
Телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про батька Володимира Зеленського, який свого часу був його викладачем у Криворізькому університеті.
Анатоліч, ТАТО Зеленського
Анатолій Анатоліч здивував розповіддю про батька Зеленського - Олександра Семеновича / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Відомий телеведучий, шоумен і світський лев Анатолій Анатоліч розповів, що одним з його викладачів у Криворізькому виші був батько нинішнього президента України – Олександр Семенович Зеленський. Спогади Анатолія поділився у програмі "Ранок у великому місті".

Зеленський-старший вже багато років має вчений ступінь доктора наук і займає посаду завідувача кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного університету. Анатоліч згадав, як батько президента свого часу викладав йому одну з дисциплін і зізнався, що той ‒ досить жорсткий педагог.

"Олександр Семенович - людина дуже принципова, з якою неможливо було домовитися. Навіть були викладачі, до яких могли підійти і сказати: "Це ж Толя, він там грає в КВН", на той час. Ні, до нього нереально було підійти. І не те, щоб я переживаю, що до мене прийде СБУ. Папа президента хабарів не брав", - підсумував шоумен.

відео дня

Нагадаємо, раніше співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

До того українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти