StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оу, мама: Міддлтон посвітила тілом в бікіні на італійському курорті

6 вересня 2023, 03:05
7367
Троє діточок не дозволяють Міддлтон-молодшій розслаблятися. Піппа у відмінній формі.
Піппа Міддлтон
Піппа Міддлтон показала фігуру в купальнику під час відпочинку на озері Комо / twitter.com/pippaofficial

Колумністка, письменниця, світська левиця і молодша сестра принцеси Кетрін Уельської Філіпа Шарлотта Меттьюз, вона ж Піппа Міддлтон - мама трьох дітей, при цьому наймолодший з них з'явився на світ у червні 2022. При цьому вона не ховає форми в монокіні і цільні купальники - якщо вона відпочиває біля берега, то обирає яскраві бікіні.

Так нові пляжні вбрання їй вдалося продемонструвати на острові Комо. Туди Мідлтон приїхала на запрошення друзів, які зіграли в Італії весілля. Піппа з чоловіком зупинилася в гранд-готелі Тремеццо.

Там, на мальовничих пляжах, вона і попалася в об'єктиви папараці. Фотографії вже з'явилися в фан-акаунті молодшої сестри Кейт Міддлтон в Instagram.

відео дня

Шанувальники змогли розгледіти два луки. Для відпочинку в Італії вона обрала рожеві бікіні: перше в пастельну смужку, друге - з фантазійним вирізом з металевою прикрасою.

Піппа Міддлтон демонструє атлетичну фігуру завзятої спортсменки. Жінка може похвалитися підтягнутою шкірою, міцним пресом і рельєфним м'язами на руках і ногах.

Раніше колишня дружина Орландо Блума, 40-річна супермодель Міранда Керр, повідомила, що чекає на дитину від свого чоловіка - мільярдера Евана Шпігеля, і розкрила стать майбутньої дитини.

Також стало відомо, що у родині у Ріанни трапилася трагедія - барбадоська співачка втратила близьку родичку. Під час похоронної церемонії прозвучала відома пісня артистки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти