StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онкохвора зірка серіалу Усі жінки відьми показала чесне фото без цензури

30 січня 2023, 22:19
51-річна Шеннен Догерті не збирається поступатися серйозному недугу - у своєму житті вона диктує правила.
Шеннен Доерті
Шеннен Догерті показала, як виглядає без макіяжу і ретуші / imdb.com

Зірка серіалів "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Усі жінки відьми" Шеннен Догерті вже 8 років бореться з раком молочної залози. Спершу акторка приховувала свій діагноз та випробування, які їй довелося пережити в зв'язку з ним. Однак пізніше вона стала більш відверта зі своєю аудиторією.

Після мастектомії, численних хіміотерапій і ремісії (сталася в 2017 році) Догерті опинилася там, з чого і почалася її боротьба - онкологія повернулася в 2020 році, і зараз у Шеннен четверта стадія.

Зараз на сторінці "Прю" в Instagram часто з'являються фотографії без ретуші і освітні матеріали для підвищення обізнаності про рак грудей - це артистка вважає своєю місією. Тим часом вона просто насолоджується життям без необхідності приховувати свою хворобу.

відео дня

Нещодавно вона опублікувала, як виглядає спросоння, без макіяжу і укладання з маскою для сну на голові.

Варто відзначити, що навіть всупереч багаторічній виснажливій хворобі 51-річна Догерті виглядає дуже добре. На домашніх кадрах прекрасно видно, чому Шеннен не раз визнавалася найпривабливішою за версією популярних журналів.

Шеннен Доерті
Шеннен Догерті показала, як виглядає без макіяжу і ретуші / instagram.com/theshando

Раніше стало відомо, що на 94-му році життя помер Дмитро Павличко - відомий український поет-шістдесятник, дипломат, політик, один з авторів Акту проголошення незалежності України, автор легендарного вірша "Два кольори".

Також з'явилася новина про те, що на екрани вийде новий серіал за участю Анастасії Заворотнюк, яка вже багато років бореться з раком головного мозку, та ховається від шанувальників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти