StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вона сказала "Так!": Слава Камінська втретє виходить заміж

10 травня 2023, 15:53
56816
Новий обранець Камінської вже прикрасив її пальчик заповітною каблучкою.
Слава Камінська
Слава Камінська втретє виходить заміж і показала обручку / instagram.com/babaslavka

Невгамовна Слава Камінська знову зібралася під вінець - таємничий обранець співачки зробив їй пропозицію руки і серця, і вона відповіла згодою.

Про це Слава повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона опублікувала короткий відеоролик, в якому їде в машині та тримає за руку чоловіка за кермом. При цьому на її безіменному пальці виблискує обручка з дорогоцінним каменем.

Вперше про те, що вона більше не самотня, Камінська натякнула в жовтні 2022 року. З тих пір недвозначні натяки в її блозі з'являлися все частіше, але співачка так і не розкрила особистість тепер уже майбутнього чоловіка.

відео дня

Слава Камінська була заміжня двічі: перший шлюб, з бізнесменом на ім'я Євген, тривав близько року. Другий союз виявився міцнішим: у 2014 році співачка вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського, якому народила двох дітей. У 2019 пара оголосила про розлучення. Втім, дружні стосунки з колишнім чоловіком Камінська зберегла і в наші дні.

Слава Камінська
Слава Камінська втретє виходить заміж і показала обручку / instagram.com/babaslavka

Раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти