StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він узагалі не може з нею бути": розкрилася правда про розлучення Маші Єфросиніної з чоловіком

3 червня 2024, 21:55
1876
З'явилася інформація, що чутки про розлучення Маші Єфросиніної з чоловіком - лише заради підняття інтересу до її нового шоу.
Маша Євросініна
Машу Єфросиніну підозрюють у розлученні з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Українська ведуча Маша Єфросиніна нещодавно анонсувала випуск нового шоу, в якому візьме участь загадковий гість, який дуже схожий на чоловіка зірки - Тимура Хромаєва.

Після анонсу понеслися розмови, що Єфросиніна, за прикладом Анни Трінчер і Олександра Волошина, оголосить про розлучення. Але в ефірі "Люкс ФМ" український ведучий Євген Фешак зазначив, що ці чутки можуть бути всього лише прогріванням нового YouTube-шоу ведучої.

відео дня

"Ви ж пам'ятаєте, як літають чутки в інтернеті, що вони розлучаються. Прямо прокачуються ці чутки, що все - вона його довела, він узагалі не може з нею бути. Але, найімовірніше, це "прогрівник". "Прогрівник" "перед новим проектом Маші Єфросиніної, тому що Маша Єфросиніна збирається запустити новий YouTube-проект", - сказав Фешак.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прокоментувати своє скандальне інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій. Єфросиніна зазначає, що, по-перше, інтерв'ю з Соловій було "занадто емоційним".

А також блогер Олександр Волошин сказав, як він особисто до Маші Єфросиніної ставиться. Він заявив, що Єфросиніна не викликає у нього довіри, оскільки, "лицемірна і часто паразитує на популізмі".

Читайте більше про Єфросиніну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти