StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Несподіване перетворення: як виглядає Габріель з серіалу "Ксена принцеса-воїн" зараз

24 березня 2023, 13:10
Маленька помічниця легендарної діви-войовниці, у виконанні Рене О'Коннор, була променем світла в часом похмурому серіалі.
Рене О'коннор, Люсі Лоулесс
Рене О'Коннор і Люсі Лоулесс в серіалі "Ксена: принцеса-воїн" / imdb.com

Американська акторка Рене О'Коннор для шанувальників серіалу "Ксена: принцеса-воїн" назавжди буде пов'язана з Габріель - найкращою подругою, супутницею і "спорідненою душею" головної героїні.

За рік до виходу "Ксени" продюсери серіалу Роберт Таперт і Сем Реймі вже зняли О'Коннор в ролі принцеси Деяніри у фільмі "Геракл і загублене королівство". Тому, коли Рене прийшла на проби на роль Габріель, вона з легкістю обійшла конкуренток.

Подруга діви-воїна Ксени була, ймовірно, персонажем, який за 6 сезонів змінився більше за інших - від мрійливої дівчини з Потідеї, яка вічно потрапляє в неприємності через свою наївність, до повноцінного воїна з бардівським і цілительським талантами, який розумом та хитрістю не поступався Ксені.

відео дня

Те, що залишалося незмінним у Габріелі, - це її доброта. Зі зброєю в руках або зі сувоєм пергаменту, вона завжди готова була віддати останнє тим, хто цього потребує. При першій зустрічі Ксені не сподобалася дівчина, яку вважали дивною навіть у рідній Потідеї, проте Габріель прийняла рішення приєднатися до королеви воїнів, і ніщо її не могло зупинити.

Згодом Габріель довела свою користь, як супутника, а також стала найближчою людиною для Ксени. До слова, цим двом персонажам приписували не тільки міцну дружбу, а й романтичну любов. Після зйомок серіалу продюсери підтвердили, що Габріель і Ксена були коханками, хоч у обох були стосунки з чоловіками. Проте їх екранні відносини практично не виходили за рамки цензури кінця дев'яностих.

Рене О'коннор
Рене О'Коннор у ролі Габріель із серіалу "Ксена: принцеса-воїн" / imdb.com

Після завершення "Ксени" Рене О'Коннор не мала дуже популярних ролей - вона грала в епізодах і камео. Свою кар'єру акторка присвятила режисурі і грі в театрі. Зараз 52-річна Рене є художнім керівником створеної нею театральної трупи "Будинок бардів". Також вона випустила два фільми власної режисури - "Діаманти і зброя" і "Невимовлені слова".

Примітно, що О'Коннор так і не змогла "розлучитися" з Габріель - артистка завжди з теплом згадує свого персонажа і період зйомок, та охоче бере участь в різних тематичних заходах, присвячених серіалу "Ксена: принцеса-воїн" разом з виконавицею головної ролі Люсі Лоулес.

Несподіване перетворення: як виглядає Габріель з серіалу 'Ксена принцеса-воїн' зараз
Як виглядає Рене О'Коннор зараз / instagram.com/realreneeoconnor

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - королеву воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти