StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дехто любить гарячіше: Леся Нікітюк "дала джазу" в образі Мерлін Монро

21 листопада 2023, 03:15
Українські джентльмени після цього безумовно стануть віддавати перевагу Лесі Іванівні.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк знялася в образі Мерлін Монро / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українська ведуча Леся Нікітюк не боїться демонструвати свою привабливість. Тим більше що для цього їй не потрібно великих зусиль.

Також знаменитість любить перевтілюватися, і тоді її талант до лицедійства і природні дані об'єднуються в гримучу суміш з краси і харизми. Наприклад, нещодавно для зйомок у рекламній кампанії Нікітюк примірила легендарний образ.

Відео, на якому вона позує а-ля Мерлін Монро у фільмі "Сверблячка сьомого року", з'явилося на сторінці Леді Ле в Instagram. Їй зробили укладку і макіяж, як у секс-символу 50-их, а також наділи коротеньке платтячко з глибоким декольте і подолом, який так і норовив злетіти вище голови ведучої.

відео дня

Сучасна версія блондинки, від якої втрачав голову весь Голлівуд, припала до душі фанатам Нікітюк. Втім, і самій Лесі, схоже, сподобалося ненадовго стати тією самою Монро, яка і досі лишається легендою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк знялася в образі Мерлін Монро / instagram.com/lesia_nikituk

Раніше колишня дружина столичного мера Кличка похвалилася фігурою в купальнику - 49-річна співачка Наталія Єгорова завдяки активному образу життя і йозі може дозволити собі будь-яке найзухваліше пляжне вбрання.

Також українська співачка Аліна Гросу в дзеркалі похвалилася ідеальними вигинами. Вона знімала себе в майже в повний зріст, і сама не могла намилуватися чарівливим відображенням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти