StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Негаснуча зірка Боллівуду: як виглядає Джиммі з фільму "Танцюрист диско" зараз

8 березня 2023, 12:02
У цьому статечному старому навряд чи впізнаєш того пристрасного красеня, проте Мітхун Чакаборті все ще здатний здивувати глядача.
Мітхун Чакраборті
Мітхун Чакраборті у фільмі "Танцюрист диско" / imdb.com

Індійський актор Мітхун Чакраборті для багатьох людей по всьому світу став синонімом Боллівуду. Першу популярність і загальне визнання йому приніс фільм 1982 року "Танцюрист диско".

Аніл, він же Джиммі, вибирається з бомбейських нетрів з подачі свого агента в індійські королі диско. У нього є любов публіки і віддана кохана, проте спогади про смерть матері не дають Джиммі розслабитися.

До того ж за ним полює лиходій Оберой, який всіляко заважає йому виграти на Міжнародному конкурсі диско. У підсумку Джиммі, звичайно, перемагає на конкурсі та мстить своїм кривдникам.

відео дня

Мітхун Чакраборті міг би закінчити своє життя у в'язниці або на ешафоті, так як в юності приєднався до терористів-наскалітів. Батько, щоб уберегти сина від розправи, відправляє його в Бомбей, де Мітхун довгий час працює простим комівояжером. Та хлопцеві це набридло, і він вирішує вступити на акторський факультет. Брати Чакраборті спершу не хотіли через низьке соціальне положення, але акторський талант, яскрава зовнішність, дивовижне почуття ритму і прекрасний голос, які так важливі для індійського кіно, переконали комісію дати Мітхуну шанс.

Однак, хоч він і закінчив університет з відзнакою, на роботу його брати не поспішали. Актор перебивався епізодичними ролями, поки в 80-их не прийшла ера диско. Тоді Чакраборті і зіграв свого Джиммі, якого і в наші дні обожнюють глядачі.

Мітхун Чакраборті
Мітхун Чакраборті у фільмі "танцюрист диско" / imdb.com

Мітхун Чакраборті не став актором однієї ролі. Більш того, в дев'яностих роках він потрапив до Книги рекордів Гіннесса, як актор, який зіграв найбільшу кількість головних ролей (на той момент - 249). Також він є одним з найбагатших жителів Індії і стабільно входить в десятку найбільш високооплачуваних акторів.

Фільмографія Чакраборті відрізняється різноманітністю - за майже 50 років кар'єри актора він грав і романтичних героїв, і відважних сміливців, і запеклих лиходіїв. Останнім часом до списку його амплуа додався ще й "батько головного героя", проте яскравий талант Мітхуна не дозволяє йому загубитися на загальному тлі, навіть якщо він грає другорядну роль.

До слова, грати король індійського кіно не припиняє. Наприклад, один з останніх фільмів з його участю, "Файли Кашміру" (2022), був навіть номінований на Оскар. Також Чакраборті є практично беззмінним суддею танцювального шоу "Танцюй, Бенгалія, танцюй", і в свої 72 роки все ще може вийти на паркет, і здивувати глядачів дивовижною граціозністю і пластикою.

Мітхун Чакраборті
Як виглядає Мітхун Чакраборті зараз / imdb.com

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - принцесу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією та чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти