StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських у кричущому міні засліпила фанатів сяйвом пишних стегон

16 вересня 2022, 02:07
NK представила шанувальникам чарівний коктейль з ніжності і чарівності в кліпі до нової україномовної пісні.
Настя Каменських
Настя Каменських похвалилася стегнами в кришталевому міні / instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських представила кліп на пісню Кришталь, зйомки якого відбувалися до початку повномасштабної війни в Україні. І хоча зараз артистці, яка набрала кілька зайвих кіло через стрес, нетактовно приписують вагітність, у відеоролику можна побачити її бездоганні "довоєнні" форми.

Втім, безумовно, змінилося не тільки це. Фотографії зі зйомок, якими Каменських поділилася на своїй сторінці в Istagram, показують, як внутрішні зміни сильно перетворюють людину зовні.

Це відзначає і сама співачка. "Сьогодні передивляюся ці фото і розумію, що ми вже ніколи не будемо такими, як до 24 лютого. Зараз ці спогади здаються флешбеком з минулого життя. Але я вірю, що вже дуже скоро Україна переможе і ми будемо творити так, як ніколи раніше", - пише Настя Каменських.

відео дня

Втім, одна річ залишилася незмінною - бездоганний смак і краса співачки у всіх її проявах і формах викликає у її шанувальників побожний захват. У коментарях до фотографій фанати відзначають, наскільки вродлива в концертних образах Каменських.

Раніше спортсменка, співачка, модель і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Кличко заінтригувала шанувальників оголеним кадром прямо з власного ліжка.

Також "Чорна пантера" і головна скандалістка світу моди, 52-річна Наомі Кемпбелл, прикрасила своїм тілом обкладинку відомого глянцю, для якого позувала в трусах і топлес.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти