StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Нам потрібно розійтися": Маша Єфросиніна розповіла про доленосну розмову з чоловіком

3 липня 2024, 23:40
570
Маша Єфросиніна зізналася, як десять років тому чоловік запропонував їй закінчити стосунки.
Маша Єфросиніна, Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна зробила зізнання / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Українська популярна ведуча Маша Єфросиніна розповіла, що стало причиною розладу у стосунках з її чоловіком Тимуром Хромаєвим десять років тому.

У новому випуску "Квиток на Марс" ведуча зізналася, що тоді вона не стала звертатися по допомогу до чоловіка після ДТП і його це дуже засмутило.

"Він так дивиться на мене і каже: "Маша, я тобі зовсім не потрібен". І це був той самий момент, той рік, коли ми вирішили розлучитися. Ось так через цю розмову, момент, коли я собі здавалася крутою. А він сказав: "Я тобі не потрібен. Я думаю, що нам потрібно розійтися". Не можу сказати, що в нас були тоді вже ідеальні стосунки, але й не такі, щоб прямо розлучатися. Це був і удар одночасно, і привід переглянути все в принципі про себе", - розповіла Єфросиніна.

Дивіться відео, де Маша Єфросиніна розповіла про чоловіка:

'Нам потрібно розійтися': Маша Єфросиніна розповіла про доленосну розмову з чоловіком
/ инфографика: Главред

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка та засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прокоментувати своє скандальне інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій. Єфросиніна зазначає, що, по-перше, інтерв'ю з Соловей було "занадто емоційним".

А також блогер Олександр Волошин сказав, як він особисто до Маші Єфросиніної ставиться. Він заявив, що Єфросиніна не викликає в нього довіри, оскільки, "лицемірна і часто паразитує на популізмі".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти