StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва дорікнула новому чоловікові в жадібності

27 липня 2023, 11:51
Сімейний і творчий союз, який зав'язався між Дорофєєвою і Кацуріним, стрімко набирає обертів.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва показала, як створює музику з Мішею Кацуріним / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно стала дружиною ресторатора і музиканта Міші Кацуріна. В його особі вона знайшла не тільки нового чоловіка, але ще й однодумця.

Разом молодята пишуть музику, і спільний творчий процес їм, схоже, приносить чимало задоволення. Втім, не обходиться і без конфліктів.

На щастя, лише жартівливих. Так, на сторінці Дорофєєвої в Instagram з'явилося відео - співачка знімала свого чоловіка в процесі створення нового треку. Вона попросила Кацуріна поділитися з фанатами фрагментом майбутнього хіта.

відео дня

Подивившись на дружину спідлоба, він зіграв буквально пару нот. За небажання афішувати музику раніше терміну Додо жартома назвала Мішу жлобом. Однак його це, схоже, нітрохи не збентежило.

На своїй сторінці в соціальних мережах він парирував, що "спалив" майже весь трек, а також з гордістю зазначив, що не знає, чим інші молодята займаються ночами, але він з Надею пише музику.

Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва показала, як створює музику з Мішею Кацуріним / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha_katsurin, instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше стало відомо, що українська співачка Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна, ресторатора і колишнього друга, з яким почала зустрічатися минулої весни.

Пізніше Міша Кацурін розповів, як відгуляв незвичайний парубочий вечір перед весіллям з Надею Дорофєєвою - друзі нареченого влаштували для нього "розвагу" з суспільно важливим змістом.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти