StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва зізналася, чому не може мати дітей від Міші Кацуріна

5 жовтня 2023, 19:18
Додо зазначила, що шкодує про те, що чутки про її вагітність є всього лише чутками.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва розповіла, чому зараз не може завагітніти / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Співачка Надя Дорофєєва стала чи не найобговорюванішою темою в українському шоу-бізнесі цього тижня. Вірніше не вона сама, а її ймовірна вагітність від Міші Кацуріна після 4 місяців шлюбу: артистку помітили в жіночій консультації, через що стали поширюватися чутки, що в її родині скоро буде поповнення.

Додо спершу вирішила відбутися жартами, залишивши в цій ситуації легку недомовленість. Однак у сьогоднішньому прямому ефірі "Нашого радіо", куди співачка прийшла презентувати новий трек, ведучі все ж змогли вивести її на відвертість.

Так вони жартома привітали Дорофєєву з вагітністю, на що вона їм вельми серйозно відповіла: "Я можу нарешті сказати вам правду – ні, я не вагітна, на жаль". А потім і зовсім зробила гучне зізнання.

відео дня

Артистка вважає, що не може мати дітей зараз навіть при великому бажанні. Однак це не пов'язано з медичними показаннями. Дорофєєва не уявляє собі створення нового життя в сучасних умовах.

"Це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку", - уточнила вона.

Раніше Надя Дорофєєва розповіла про свої погляди на материнство, які змінилися в шлюбі з Мішею Кацуріним. Також співачка назвала ім'я майбутньої дитини.

Пізніше Дорофєєва екстрено скасувала концерт за 2 години до початку, чим чимало здивувала шанувальників. Артистка поскаржилася на нестандартну ситуацію, яка сталася з нею вперше.

Інші новини про Надю Дорофєєву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти