StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На будівлі Останкіно знову обматюкали Пугачову

5 вересня 2022, 17:44
2897
Пропагандисти не можуть пробачити Пугачовій наявність совісті.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

На будівлі російського "Останкіно" з'явився образливий напис щодо популярної російської співачки Алли Пугачової, яка нещодавно повернулася в Росію і, яка не збирається підтримувати жорстокий і кривавий напад Росії на Україну.

Зокрема, за допомогою світла, на будівлі з'явився напис: "Алла, де чоловіка проє..ала?".

відео дня

Відео опублікувала Христина Потупчик, відома за своєю давньою роботою на Кремль. "Питання до Пугачової, схоже, матеріалізуються на будівлі телецентру самі собою", - написала пропагандистка.

Зазначимо, що минулий образливий "перформанс" трапився в травні, коли Примадонна була в Ізраїлі. Тоді на будівлю телецентру проектували: "Алла, добре, що ти втекла. Алла, ти давно тут всіх " зає..яскраво-червоний".

Нагадаємо, раніше російський пропагандист і чоловік Маргарити Симоньян Тигран Кеосаян вирішив приєднатися до цькування Алли Пугачової, яка минулого тижня повернулася до РФ.

Режисер підтримав ще одного пропагандиста Володимира Соловйова.

"Уявіть, як би вона здивувалася, якби за цей час її встигли імпортозамістити. Примадонна і крапка. Концертів давати Пугачова поки не планує, як то кажуть, коли справи в борделі йдуть погано, потрібно міняти репертуар, а не переставляти меблі. Вона ж зі сцени вже разів п'ять йшла, Алла Борисівна наша. Але може бути ще пару заходів зробить... але чоловік Пугачової навиступал вже на десяточку суворого, але справедливого режиму", - заявив пропагандист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти