StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На межі розлучення": Тодоренко розповіла про проблеми в родині

31 березня 2023, 15:13оновлено 31 березня 2023, 22:19
Телеведуча, яка колись була українкою, тепер хвилюється через проблеми у власній родині.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / t.me/todorenkoregina

Телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка впритул не бачить війни, яку розв'язала країна-агресор Росія проти України, заявила про проблеми зі своїм чоловіком-росіянином, співаком Владом Топаловим.

За інформацією видання Hello.ru, у пари був момент, коли вони опинилися на межі розлучення. "Я тоді випалила: "я з тобою розлучуся". На що Влад відповів: "розлучення не дам, ми будемо жити з тобою вічно". Тоді це прозвучало як загроза", - говорить Тодоренко.

За словами зрадниці, вона також зверталася до сімейного психолога. "Наш сімейний психолог одного разу дала нам добру пораду: заплануйте у своєму календарі побачення один з одним. Спочатку це здалося чимось диким: що ми, зустрітися не можемо? А виявилося, це не так вже й просто — згадати себе в перші місяці знайомства і говорити один з одним не тільки про дітей. Але саме такі побачення повертають той міцний фундамент, на якому і тримаються стосунки", - каже Тодоренко.

Вона також додала, що у всіх парах сценарій один: всі ми часто нехтуємо своїми відносинами на догоду дітям. І любовний зв'язок неминуче починає згасати.

Нагадаємо, раніше чоловік Українки Регіни Тодоренко Влад Топалов, яка мовчить про те, як Росія напала на Україну і продовжує проживати своє життя в Москві, несподівано грубо висловився на адресу їхнього спільного старшого сина Майкла. Топалов поскаржився на сина в ефірі програми " ти не повіриш!".

Як виявилося, путіністу Топалову не подобається, що мовчунка-зрадниця Регіна Тодоренко віддала сина в акторську школу. За словами артиста, його старший син досить ледачий і володіє дивним характером. Іноді малюк здатний вивести батьків з себе.

Раніше також Регіна Тодоренко, яка мовчить про жорстокий напад Росії на Україну, поскаржилася (знову!) на свій емоційний стан.

Зокрема, вічно ниюча зрадниця розповіла, що відчуває труднощі через проблеми в сім'ї. На своїй сторінці в Instagram, 32-річна співачка заявила, що після народження другої дитини, вона не змогла повноцінно насолодитися відпочинком, оскільки практично відразу вийшла на роботу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти