StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Повалій видала порцію кремлівського марення про Донбас і Майдан і здивувала фото без очей

2 червня 2023, 10:25
47033
Співачка Таїсія Повалій живе в паралельній реальності і ніколи не зможе повернутися в Україну.
Повалій не втомлюється пробивати дно
Повалій не втомлюється пробивати дно / Фото-Главред, колаж Instagram / tpovaliyofficial/

Співачка українського походження Таїсія Повалій, яка пробила дно своїми висловлюваннями проти України вже давно, видала порцію чергового марення, яке просто не вкладається в голові нормального українця.

У день захисту дітей, на своїй сторінці в Instagram, Повалій видала всі до останнього наративи щодо Революції Гідності у 2014 році, а також сьогоднішньої кровопролитної війни, розв'язаної Росією. Тим часом, на фото у Повалій вийшли порожні очі, як у зомбі.

"Участь у концерті з дітьми з Донбасу сколихнула мої спогади і минулі емоції як би вже далекого 2014 року, коли в Києві на Хрещатику горіли шини, кидали коктейлі Молотова, вбивали людей!"- згадує вона вбивства, за якими стоїть Янукович, якого підтримувала співачка.

відео дня

У Повалій на фото-страшні порожні очі
У Повалій на фото-страшні порожні очі / скріншот Instagram / tpovaliyofficia

"Ось він початок того, що ми сьогодні переживаємо! Сказати, що було страшно - це нічого не сказати. Смерті на Хрещатику, літак, який убив людей в центрі Луганська, потім спалення живцем людей в Одесі і танці і вигуки радості на людських кістках. Жах!! Жах!!! Жах!!"- пише зрадниця маячню з російського пропагандистського телебачення. За її словами, в її крихітному мозку не вкладалося, як племінник пішов на Донбас воювати, де живе рідня.

"Я героїчно працювала над собою, розуміючи, що людство зайшло в глухий кут і тільки духовний світ може дати шанс людству на порятунок", - марить співачка.

Нагадаємо, раніше українська співачка, народна артистка України Інеса Братущик висловила свою жорстку думку про Таїсію Повалій, яку під час повномасштабної війни в Україні стали вважати зрадницею Батьківщини, та також розповіла, що думає про тих зірок, хто став на бік України лише після 24 лютого, хоча до цього не гребували будувати кар'єру в країні-окупанті.

До цього, Повалій розповіла, чи планує ще заводити дітей у своєму поважному віці, і поскаржилася на згасання інтимного життя зі своїм продюсером, за сумісництвом чоловіком-путіністом, Ігорем Ліхутою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти