StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ми ненавидимо вас у відповідь: Каменських записала емоційне звернення до росіян

11 жовтня 2022, 17:48
4649
Відома українська поп-співачка Настя Каменських дуже емоційно звернулася до росіян, які тисячами радіють масовим терактам в Україні.
Каменських, Росія
Настя Каменських / колаж УНІАН

Відома українська попспівачка Настя Каменських емоційно звернулася до росіян, які радіють масовим терактам в Україні, називаючи підлі ракетні обстріли "відповіддю" за Кримський міст. Експресивний текст зірка опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

"Звернуся до вас, нікчемним коментаторам, зрозумілою тільки вам мовою. І особливо до вас, активні коментаторки – жінки з описом в профілі "мама двох янголят", "любляча дружина і мама", які з самого початку війни пишуть на підтримку вбивств. І до вас, неповнолітні дівчатка з квіточками на аватарках. Ви ще не закінчили школу, але вже у вас розвивається бажання смерті дітям в сусідній країні. "Братньому", як ви тут всі кричали, народу", – різко говорила Каменських.

Співачка жорстко пояснила жителям Росії, чим вони відрізняються від українців. І чим вони заслужили ненависть на свою адресу з боку нашого народу.

"Ми раділи [вибуху на Кримському мосту ‒ Главред] Тому що по ньому поставлялася техніка, яка бомбить наші міста, вбиває дорослих і дітей, руйнує все, що Україна створювала роками і століттями. Тому що це незаконно побудований міст – символ окупації Росією незалежних територій України, де до вашої появи жили в мирі", – підсумувала співачка.

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських одружена з Олексієм 'Потапом' Потапенко з 2019 року. І хоча три роки - відносно невеликий термін, але весь цей час шанувальники гучного дуету очікують почути від кумирів головну новину про вагітність артистки.

Саме подружжя своє особисте життя воліють не коментувати, особливо те, що стосується дитячого питання. Однак будь-яке коливання Каменських у вазі тут же сприймається фанатами, як натяк на швидку появу зоряного малюка.

До того Каменських говорила, що частковий параліч обличчя у її чоловіка, репера і продюсера Олексія Потапенка (Потапа) стався через сильний стрес на тлі війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти