Mountain Breeеze у новому складі підірвали Мережу унікальним альбомом

12 листопада 2020, 18:14
Група Mountain Breeze з оновленим складом відразу ж приступила до роботи, і порадувала шанувальником першим у світі Tik-Tok альбомом.
Mountain Breeze
Mountain Breeze / прес-служба Mountain Breeze

Група Mountain Breez готує повнорозмірну пісню і кліп "Одинок". Цю пісню вибрали їх шанувальники по час голосування відразу після релізу першого в світі TikTok-альбому "9 хвилин", в якому кожна з пісень тривала не довше однієї хвилини.

Mountain Breez випустять ще дві пісні в "повнорозмірному" форматі.

"Це пісня, яка відображає внутрішній світ багатьох підлітків і не тільки. Вона про внутрішню самотність, - розповів фронтмен гурту, Саша Біляк. - Ти можеш мати тисячі передплатників у соцмережах, щовечора ходити на тусовки, досягати своїх цілей і втілювати мрії в реальність, і всередині мати почуття самотності. Але так бути не повинно. Адже ми тут, щоб бути щасливими! Тому не варто здаватися в пошуках свого щастя. Ліки від самотності в цьому світі є, і це любов!".

відео дня
Mountain Breeze
Mountain Breeze / прес-служба Mountain Breeze

Свого часу, на написання пісні хлопці надихнулися новими реаліями життя в ізоляції, можливо, це і стало успіхом треку.

"Тоді тема самотності була особливо актуальна, так як всі ми сиділи по домівках і не мали можливості перебувати в соціумі. Багато хлопців могли відчути себе самотньо в той момент, тому ідея і текст пісні народилися досить швидко, - додали музиканти. - Хотілося показати їм, що вони не одні такі, і всі ми через це проходимо разом".

Цікавий факт - музику до нього Mountain Breeze написали ще два роки тому і ледь не втратили в стопках напрацювань.

"Під час карантину ми прослуховували ту силу-силенну матеріалу, яка накопичилася у нас за всі попередні роки, і відкопали такий скарб, на який чомусь раніше не звернули увагу", - поділився барабанщик групи, Ілля Біляк.

Заручившись допомогою саунд-продюсера Томаша Лукача хлопці допрацювали трек, який так сподобався їх слухачам. Оцінити трек в повній мірі можна буде на з каналі на Ютубі.

Нагадаємо, що 12 листопада вийшов кліп Maruv на пісню Есть только миг із серіалу Перевал Дятлова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти