StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Можу підтвердити, що це правда!": у родині Ассії Ахат поповнення

25 травня 2023, 20:34
Ахат жартома поскаржилася на турботи, які звалилися на неї з появою малюка.
Ассія Ахат
Ассія Ахат показала нового члена сім'ї / колаж: Главред, фото: instagram.com/ahhattassia

Українська скрипалька і співачка Ассія Ахат заінтригувала фанатів новиною про поповнення в родині. Зазвичай в цих питаннях артистка дуже потайлива. Наприклад, про те, що у неї є онука, музикант зізналася, лише коли дівчинці було вже три роки.

Тому шанувальники були розбурхані новиною про появу нового члена сім'ї. На своїй сторінці в Instagram Ахат вже показала чарівного малюка.

Ним виявилося цуценя породи мальтіпу. "У нашій родині поповнення! Кажуть, щеня - це як дитина. Ну, я можу підтвердити, що це правда! Попрощайтеся з безперервними марафонами Netflix і привітайте цілодобовий моніторинг цуценят", - ділиться своїм щастям скрипалька.

відео дня

Варто відзначити, що у Ассії Ахат вже є двоє псів - мальтійська болонка Понтік і лабрадор Май. Як звуть нове руде цуценя скрипалька поки не розкрила. Ймовірно, зайнята материнськими турботами про маленького песика.

Ассія Ахат
Ассія Ахат показала нового члена сім'ї / instagram.com/ahhattassia

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти