StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Мені боляче": Єфросиніна розкрила деталі спілкування з "російською" сестрою

23 квітня 2024, 15:00оновлено 23 квітня, 15:34
522
Ліза Ющенко та Маша Єфросиніна змінили свої стосунки після початку повномасштабної війни.
Маша Ефросинина, Лиза Ющенко
Маша Єфросиніна та Ліза Ющенко - ведуча зізналася, чи спілкується з сестрою / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina, instagram.com/liza_u

Країна-окупант розбила повномасштабним вторгненням в Україну безліч сімей. Серед них опинилася і сім'я української ведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної.

Її молодша сестра Ліза, колишня невістка третього президента України Віктора Ющенка, вже багато років одружена з російським бізнесменом і живе в РФ. Раніше сестри були дуже близькі, але активна громадська позиція Єфросиніної та мовчання Лізи Ющенко про війну в Україні роз'єднало їх.

Про це ведуча розповіла у своєму інтерв'ю для УП. З російською сестрою вона не говорить про війну - усіляке спілкування між ними зведено до нуля, зізналася Маша.

відео дня

"У нас немає зараз спілкування як у сестер взагалі. Мені дуже боляче про це говорити. Тому що зараз мої емоції і мої почуття перестануть бути моїми, а стануть предметом обговорення людей, які до цих почуттів не мають жодного відношення, а тим паче емпатії. У мене лише є одна відповідь на це: я ніяк не можу нести відповідальність за дії інших людей, рідні вони мені чи ні. Я не можу нести цю відповідальність", - каже Єфросиніна.

Маша Єфросиніна - останні новини:

Раніше Маша Єфросиніна зізналася, як обманює оточуючих своїм образом ідеальної діячки, яка тримає своє життя під найсуворішим контролем.

Також Єфросиніна розповіла про постільні стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим, у якого, за словами ведучої, і зараз дуже багато жінок.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти