StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Митяй з "Сватів" став сивим пошарпаним дідом

13 лютого 2023, 15:39
Артист дуже сильно постарів, а також змарнів. Неозброєним оком видно, як сильно він змінився.
Свати 7 сезон
Свати 7 сезон / 1+1

Російський актор Микола Добринін, який зіграв роль нехлюя Мітяя в популярному українському серіалі "Свати", сильно змінився.

Зокрема, як пише УНІАН, артист буквально перетворився на сивого і пошарпаного діда. Видання зазначає, що Добринін один з небагатьох акторів серіалу промовчав про те, що Росія почала повномасштабну війну в Україні.

В одному зі своїх інтерв'ю від 2014 року згадав, що пов'язаний з Україною. "У мене в Таганрозі вже нікого не залишилося. До речі, мій брат, соліст Большого театра, народився в Україні, у нього навіть прізвище інше - Науменко. Так що я з Україною пов'язаний дуже сильним корінням".

Митяй з
Митяй зі "Сватів" / Instagram

Тоді ж Добринін розповів, що в 2009 році він придбав в Україні земельну ділянку, щоб побудувати будинок. Що з цією ділянкою зараз - невідомо.

Нагадаємо, раніше легендарний український актор і кінозірка Олексій Горбунов В інтерв'ю YouTube-каналу "І грянув Грем" сказав, що ті деякі російські артисти, які виступили проти розв'язаними Путіним війни проти України, заслуговують утішних слів за сміливість.

"Діму Назарова я дуже добре знаю, тому що я з ним багато знімався. Я багато його віршів слухаю, які він виконує під гітару. І з Хабенським я знімався. Але мене 9 років немає в Росії, я стежу за ними дуже поверхнево. Враховуючи те, що вже майже рік ми живемо в цьому кошмарі, в цій жерсті, до якої ніяк ніхто не може звикнути, зі стражданнями близьких людей, зрозуміло, що моє серце розбите цими бомбами і цією війною", − сказав артист.

На його думку, в черговий раз повторилася ситуація, коли люди похилого віку (Путіну, нагадаємо, 70 років) розв'язали війну на якій доведеться вмирати молодим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти