StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Міс Україну-2021" розкритикували за російську мову: зухвала відповідь хейтерам

19 жовтня 2021, 00:35
Анна Неплях продемонструвала, що вона відмінно знає українську мову, пояснивши, чому все ж спілкується російською.
Анна Неплях
Анна Неплях пояснила, чому не говорить українською мовою / instagram.com/neplyah/

27-річна Анна Неплях з Дніпра, яка стала володаркою титулу "Міс Україна Всесвіт 2021", вже встигла отримати шквал критики на свою адресу через те, що в побуті і в спілкуванні зі своїми підписниками в соцмережі надає перевагу російській, а не солов'їній.

У зв'язку з цим дівчина перейшла на українську та різко відповіла хейтерам у себе в інста сторіз. Модель зазначила, що її аудиторія в соцмережі – російськомовна, сама вона росла в російськомовній родині, і в її рідному місті теж велика частина населення говорить російською.

"Тож вельмишановне панство. Як бачите, можливо вивчити українську мову за добу, тому що вона твоя рідна. І тому, що в тобі достатньо інтелекту, або розмовляти чистою гарною мовою, а не плюндрувати її суржиком", – заявила Неплях.

Водночас Міс Україна Всесвіт попросила її поважати, тому що вона "заслуговує самовиражатися такою мовою, якою їй зручно".

Фінал конкурсу "Міс Україна Всесвіт" відбувся 15 жовтня. Він пройшов у Fairmont Grand Hotel Kyiv, де зібралися 15 фіналісток, щоб поборотися за корону найкрасивішої дівчини країни, яка представить Україну в Ізраїлі на "Міс Всесвіт 2021" у грудні.

За період підготовки до конкурсу "Міс Україна Всесвіт" учасниці, за їхніми словами, дуже зблизилися – навколо панувала доброзичлива атмосфера. Це неспроста, адже організатори прагнули вибирати фіналісток не тільки за зовнішностю, а й за характером. Також були потрібні незаміжні представниці прекрасної статі у віці від 17 до 26 років, які не надавали ескорт-послуг.

Хто така Анна Неплях

  • Анна Неплях з дитинства бере участь у конкурсах краси, звання "Міс Україна Всесвіт 2021" – поки найбільше її досягнення.
  • Неплях вже відома українцям як одна з найяскравіших учасниць 10-го сезону шоу "Холостяк", де красуня намагалася побудувати відносини з пілотом і власником льотної школи Максом Михайлюком, але перемогти не змогла.
  • Дівчина активно розвиває свій блог в Instagram. У неї майже 300 тис. підписників.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти