StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Марічка і Антон розлучилися": Притула описав бесіди з проросійським Молочним

5 липня 2023, 13:32
Кілька місяців тому Сергій Притула говорив з любителем "русского міра" Андрієм Молочним.
Сергій Притула, Файна Юкрайна
Сергій Притула висловився про Андрія Молочного / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, imdb.com

Український комік і громадський діяч Сергій Притула велику популярність в української аудиторії заробив завдяки гумористичному скетч-шоу Файна Юкрайна. Його партнером по проєкту був інший український комік - Андрій Молочний.

Останній переїхав з України до рф в 2014 році. Війну Молочний ігнорує, натомість старанно повторює пропагандистські наративи країни-окупанта про "братні народи" та "фашистів на вулицях Києва".

У своєму інтерв'ю для УП Сергій Притула розповів, як склалися його стосунки з колишнім колегою-перебіжчиком, та чи підтримують вони зв'язок зараз.

відео дня

Комік розповів, що близьке спілкування між ним та Молочним складалося на грунті спільного проєкту, і закінчилося, коли Файна Юкрайна закрилася. "Працювалося разом напрочуд добре тому що людина вочевидь мала талант і хороше почуття гумору, і відзначалася великою працездатністю. Але за межами знімального майданчика це була дещо інша історія. Тому в приципі шляхи розійшлися в 2010-ому влітку, коли ми закінчили зйомки Файни Юкрайни", - розповідає Притула та зазначає, що пізніше робив спроби відновити творчий дует з Андрієм, але у них не склалося. З'ясувалося, що Молочний за його спиною проводив "юридичні інсинуації", які позбавили коміка прав на шоу.

"Потім почалися різні історії, коли Андрій почав писати ахінею про "фашистов на улицах Киева". З цього можно було б звичайно "взоржать", якби не одне маленьке "але" - це людина, яка має певну публічну впізнаваність і навіть прихильників. І ось ця риторика в такі важкі для держави часи - це було, звичайно, жахливо", - говорить Сергій.

Втім, не став він приховувати, що спілкувався з Молочним під час війни. "Ми не спілкувалися років 11-12, але пару місяців тому була в нас така дуже коротка переписка, і я дізнався, що у Андрія і його сім'ї були певні проблеми, тому що я написав віршика, коли він всю цю ахінею почав писати, що Марічка і Антон розлучилися.

"Людина досі не розуміє, що проблеми в її житті не через те, що я якісь вірші писав, а через те, що в такому віці вже давно варто було б зрозуміти, де світле, а де темне, і хто агресор".

Жити в Україні і не мати проукраїнської позиції – в голові не вкладається", - розмірковує Притула.

Раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також український телеведучий Олексій Суханов розкрив подробиці своїх стосунків з батьками, які живуть у країні-окупанті та підтримують військову пропаганду.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти