StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Чмерковський з дружиною дізналися стать майбутньої дитини

28 квітня 2023, 22:32
Пара Чмерковських тепер навіть планує третю дитину, щоб у сім'ї був баланс.
Максим Чмерковський та Пета Мургатройд
Максим Чмерковський та Пета Мургатройд / Instagram chmergatroydwedding

Учасник першого сезону проекту "Холостяк", хореограф та учасник танцювального шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський готується стати батьком вдруге.

Зокрема, його дружина Пета Мургатройд, яка перебуває на останніх термінах вагітності, знімає танцювальні відео разом зі своїм чоловіком. В одному з таких танцювальних відео, пара вирішила розкрити головний секрет і розповісти своїм передплатникам, кого ж чекає зіркова пара.

Так, на відео Макс і Пета танцюють чергову зв'язку і в цей момент їх син виносить картку, на якій зазначено, що пара чекає ще одного хлопчика.

відео дня

Відомо, що Чмерковський і його дружина довгий час не могли стати батькам вдруге. Сама Пета проходила через процедури ЕКО, які виявлялися безуспішними. Напередодні однієї з процедур, пара випадково дізналася, що чекають дитину.

"Чмерковські створюють свою футбольну команду. Ми дуже раді, що у Шай з'явиться молодший брат, і не можемо дочекатися зустрічі з цим маленьким хлопцем. Він уже досить великий і любить штовхати матусю під ребра в будь - який час ночі", - радіє майбутня мама.

Вона також додає, що коли вони дізналися, що дитина повністю здорова, їх радості не було меж.

"Чесно кажучи, коли ми дізналися, що він повністю здоровий, ми обидва заверещали від радості. Немає нічого кращого, ніж отримати цей телефонний дзвінок від медсестер, які повідомляють новини після тривалої паузи, перш ніж сказати вам, що вони мають хороші результати. У нас буде будинок, повний хлопців, включаючи нашого маленького Хачі! Я думаю, це означає, що ми повинні спробувати зробити дитину номер 3, щоб таки народити собі дівчинку", - пише Пета.

Нагадаємо, раніше дружина хореографа і учасника першого "Холостяка" Макса Чмерковського, який живе в США і брав участь у зйомках проекту "Танці. World Of Dance " Пета Мургатройд, похвалилася своїм вагітним животом.

На своїй сторінці в Instagram, танцівниця частенько викладає смішні відео, на яких вона з вагітним животом танцює разом з Чмерковським. Пета також ділиться фото з відпочинку в Мексиці, де вона відмінно проводить час зі своїм старшим сином і чоловіком.

Раніше дружина екс-холостяка і судді проекту "Танці з зірками" Максима Чмерковського Пета Мургатройд поділилася особистою драмою.

Як розповіла вона в інтерв'ю журналу People, який цитує ТСН, в той час, як Макс Чмерковський був в Україні і судив танцювальний проект, вона загриміла в лікарню з коронавірусом. У той же час, лікар при госпіталізації професійної танцівниці і дружини екс-холостяка, повідомив Петі, що та була вагітна і втратила дитину.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти