StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лорак, ВІАгра, Меладзе та інші: у Росії знімають неугодних артистів з радіоефірів

11 жовтня 2022, 16:42
Люди, які висловилися проти війни, поступово потрапляють під санкції в Росії.
Меладзе
Меладзе / instagram.com/atlasweekend

Редактор однієї з великих радіостанцій Москви, на умовах анонімності розповів російському пропагандистському виданню Solenka.info про те, що з радіоефірів негласно зняті всі пісні Валерія Меладзе, його брата Костянтина Меладзе і співачки Алли Пугачової, а також музичні композиції, написані Костянтином Меладзе.

Видання також повідомляє, що "під роздачу" потрапили Поліна Гагаріна, Ані Лорак, гурт "ВІА Гра" та ще близько 10 артистів, у репертуарі яких багато пісень відомого композитора та музиканта.

ЗМІ повідомляє, що причина такого рішення очевидна, а саме - це незгода з тим, що знаменитості розкритикували військове вторгнення і геноцид українців з боку Росії.

відео дня

Нагадаємо, раніше російський продюсер Сергій Лавров звинуватив іншого музичного продюсера, Костянтина Меладзе, в сутенерстві.

Лавров стверджує, що Меладзе наживався на "золотому складі" дівочої поп-групи ВІА Гра (Віра Брежнєва, Надія Мейхер, Анна Седокова): мовляв зібрав українських дівчаток з бідних українських сімей, і "підкладав" їх під багатих бізнесменів за великі гроші.

"Мільярдери готові були платити будь-які гроші, щоб на їх яхтах співали ці красуні. Та не те щоб співали, а як в тому анекдоті: "ти просто ходи". Я чув від знайомих, що деякі дівчатка погоджувалися і на закриті вечері з мільярдерами. Такі переговори нібито вів їх продюсер. Як то кажуть, зустріч тет-а-тет. У мене були знайомі, які мені говорили: "була справа, мені пощастило". Але при цьому самі солістки заробляли копійки, всі мільйони забирав продюсер. При всьому цьому артистки були дуже скромними. Літали економом, жили в недорогих готелях. Продюсер Костя Меладзе був таким собі Карабасом-Барабасом: набрав дівчаток з бідних українських сімей, одягнув-взув, а вони його слухалися беззаперечно. Сказав їм, як одягнутися - вони підкорилися. Сказав їм роздягнутися-роздяглися. Величезні гроші вкладалися в їх кліпи, таким чином створювався богемний образ таких собі богинь", - розповідає він.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти