StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілію Ребрик заклювали за синці під очима - ведуча не стрималася, і відповіла

13 квітня 2023, 11:57
Ребрик поспішила нагадати своїм хейтерам, що вона в першу чергу жива людина.
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик відповіла на хейт через синці під очима / instagram.com/liliia.rebrik

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик натрапила на нищівну критику за "неналежний" зовнішній вигляд. Артистка провела домашній ефір зі спеціальним гостем, проте глядачі, схоже, пропустили важливу тему повз вуха.

Все, на чому було сконцентровано їх увагу - це темні кола під очима Ребрик. Її буквально засипали нетактовними коментарями про те, що ці синці виглядають жахливо, і негоже публічно виявляти світу таке обличчя.

Образи Лілія винесла стійко, по-спартанськи. Однак на своїй сторінці в Instagram пізніше все-таки опублікувала пост-нагадування про те, що об'єктивізація та лукізм в будь-яких їх проявах - це погано.

відео дня

"Люди, я теж людина. І синці в мене бувають, і втомлююся, і хворію іноді, і без настрою прокидаюся, і плачу ночами після відео з катуваннями, і збираю себе до купи на ранок, і діло роблю. Все, як у всіх! І це нормально. НЕнормально не сприймати жінку такою, як вона є: заганяти її в якісь ілюзорні рамки краси, чекати від неї завжди ідеальної зачіски, манікюру, настрою, висміювати за зайві кіло чи навпаки — за їх нестачу, говорити про вік, втому чи синці під очима", - звернулася ведуча до підписників із закликом любити та цінувати себе незалежно від зовнішнього вигляду.

Втім, Ребрик також зазначила, що такий вигляд для неї теж не дуже характерний - яскраво виражені синці під очима з'явилися через те, що вона невдало виставила світло перед зйомкою.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик відповіла на хейт через синці під очима / instagram.com/liliia.rebrik

Раніше друга колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк вилізла на стіл в рваному топі і джинсовому міні, щоб грайливо попозувати на камеру.

Також чудесами гнучкості здивувала фанатів мексикано-американська акторка Сальма Хайєк - 56-річна зірка продемонструвала виконання складного гімнастичного трюку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти