StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілія Ребрик показала старших дочок

30 серпня 2022, 23:39
Сім'я провела час разом і поділилася дуже яскравими фотографіями.
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик / instagram.com/liliia.rebrik/

Українська телеведуча Лілія Ребрик показала своїх підросли дівчаток. Вона також пораділа від того, що її діти нарешті повернулися додому.

На своїй сторінці в Instagram, Ребрик показала кадри з сімейного свята. Старшій доньці Діані Лілії виповнилося 10 років.

"У нашої старшої дочки сьогодні перший ювілей! 10 років. Будь щаслива, донечко! Ми з татом зробимо все можливе, а якщо потрібно і неможливо, щоб ти була щаслива навіть незважаючи на обставини, в яких ми зараз живемо! Ми переможемо обов'язково! Ми повернемо радість в наше життя! А зараз, просто живи, просто мрій і просто знай, що твоя Дика сімейка завжди поруч. У нашій родині сьогодні радість! Діти повернулися додому. Зустрілися з рідними, з друзями. Плакали! Сміялися! Емоції зашкалюють. Сьогодні день без новин! Просто разом!"- написала Лілія Ребрик.

відео дня

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик показала, як вправляється з гімнастичним м'ячем. У зал вона прийшла з молодшою дочкою Поліною, яка мріє стати гімнасткою.

"Згадала юність. Колишніх гімнасток не буває. P. S. На задньому фоні Поля в мріях про світле майбутнє ❤ ️ прийшла, побачила і закохалася",- підписала ролик ведуча.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти