StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілія Ребрик поділилася власним рецептом приготування окрошки

11 липня 2021, 21:13
Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик на своїй сторінці в Instagram поділилася зі своїми фолловерами рецептом.
окрошка
Рецепт окрошки від Лілії Ребрик / instagram.com/k_zorka.ru

Окрошка - одна із найпопулярніших та найулюбленіших літніх страв. Рецептів цього супу існує дуже багато - і на кефірі, і на квасі, і на воді та навіть на мінералці.

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик на своїй сторінці в Instagram поділилася зі своїми передплатниками рецептом, за яким сама готує окрошку.

"Яке спекотне літо без окрошки? Неважливо, любиш її чи ні, але хоча б один раз за все літо повинен спробувати!"- пише теледіва.

відео дня

Як приготувати окрошку за рецептом від Лілії Ребрик:

Інгредієнти:

  • 2 великі картоплини,
  • 2 огірка,
  • пучок зеленої цибулі,
  • 2 яйця,
  • 300 гр відібраної шинки,
  • 5-6 штук редису,
  • кропу,
  • кефір,
  • солі.

Приготування:

Заздалегідь приготуйте фігурний лід - стеблинку кропу вимийте і додайте у форми для льоду, залийте водою, поставте в морозилку. Картоплю відваріть в мундирі, коли охолоне - очистіть, дрібно наріжте, сховайте в холодильник. Дрібними кубиками наріжте огірки і теж сховайте в холодильник. Дрібно нарізану зелену цибулю перетріть з сіллю і залиште "настоюватися". Холодні круті яйця теж дрібно наріжте. І редис теж дрібно наріжте.

Тепер змішайте все разом: картоплю, редис, цибулю, огірки, яйця, сіль. Все залийте кефіром, розлийте по тарілках і додайте до кожної порції кубик льоду.

Лілія Ребрик поділилася власним рецептом приготування окрошки

Як раніше повідомлялося, не всі господині знають, що припускаються помилок при приготуванні ідеально смачної окрошки. Існує два варіанти приготування популярного блюда - на квасі і на кефірі, розглянемо найпоширеніші помилки, які бувають при приготуванні будь-якої з варіацій окрошки.

Главред розповість основні правила приготування окрошки, які повинні знати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти