StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лідія Таран показала рідкісні фото 16-річної доньки від мовчуна Доманського

25 серпня 2024, 16:50
2261
Підліток перетворюється на прекрасну дівчину, яка стає дуже схожою на свою красуню-матір.
Лідія Таран
Лідія Таран новини - Лідія Таран показала, який вигляд має її донька Василина / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidiyataran

Українська ведуча Лідія Таран напередодні Дня незалежності України приїхала в рідну країну. На початку повномасштабної війни вона перебралася до Франції заради безпеки доньки.

Однак цього разу компанію ведучій в подорожі до рідної землі в одне з найважливіших для неї свят склала саме її донька - 16-річна Василина. Рідкісними знімками з дівчинкою Таран поділилася у своєму блозі в Instagram.

24 серпня Лідія та Василина святкували в квітучому саду. Ведуча з донькою зробили яскраві знімки на тлі соняшників і чорнобривців.

відео дня

"Серпень у його найкращий день на найріднішій землі. Мамині соняшники, чорнобривці, та моя (вже немаленька) 16-річна Незалежність. 100 відсотків України. Слава Нації! Зі святом, друзі", - підписала знімки з донькою Лідія Таран.

Лідія Таран із донькою
Лідія Таран новини - Лідія Таран показала, який вигляд має її донька Василина / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidiyataran

Хто така Лідія Таран?

Лідія Таран - українська телеведуча. Володарка премій "Телезірка" і "Телетріумф". З 2009 року - ведуча телеканалу 1+1 ("Я люблю Україну", "Сніданок з 1+1", "ТСН") і 2+2 ("ПроФутбол"). Після виїзду за кордон у лютому 2022 року - кореспондентка каналу 1+1 у Франції.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна українська блогерка-мільйонниця та ведуча Аліна Шаманська розповіла про інтимну пропозицію від росіянина в обмін на матеріальні блага.

Також легендарна українська акторка Ольга Сумська зізналася, що її молодша донька Анна Борисюк, яка пішла стопами батьків, робить їй професійні зауваження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти