StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лікування не допомагає: зрадниця Наташа Корольова показала Тарзана в неадекваті

22 травня 2024, 17:51
155360
Путініст-стриптизер у безглуздому вбранні гримасував на камеру і колупав у носі.
Наташа Корольова, Тарзан
Тарзан на відпочинку з Наташею Корольовою злетів з котушок / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star, instagram.com/tarzan___official

У середині травня колишня киянка, а нині - фанатка путінської росії Наташа Корольова разом із чоловіком-альфонсом Тарзаном (Сергій Глушко) вирушила до санаторію поправляти здоров'я: в обох любителів "руского міра" нібито трапився нервовий зрив через хейт та "відміну" в країні-окупанті.

Відпочинок на природі та процедури допомагають їм дуже слабо. Наприклад, нещодавно Тарзан потрапив в об'єктив своєї дружини у вкрай дивному стані.

На відео, яке знімала Корольова для Instagram, путініст позує в безглуздій дитячій шапочці у формі скальпа Шрека - персонажа-огра з однойменного мультфільму кіностудії DreamWorks. Глушко, судячи з усього, залишився дуже задоволений собою.

відео дня

Пізніше в кадрі він став вилупляти очі, гримасувати, а потім і зовсім став колупати в носі, зображуючи, що поїдає те, що там знайшов. У його дружини-запроданки ці витівки викликали лише нервовий сміх.

Тарзане!
Тарзан на відпочинку з Наташею Корольовою злетів з котушок / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star

Хто такий Сергій Глушко (Тарзан)

Сергій Віталійович Глушко - російський актор, співак, бодібілдер, художник і стриптизер. Найбільших успіхів у країнах колишнього СРСР досяг як стриптизер під псевдонімом Тарзан, став відомий завдяки стосункам і шлюбу з Наташею Корольовою, яка пішла до нього від співака та композитора Ігоря Ніколаєва.
Підтримав терористичний напад Росії на Україну. 7 січня 2023 року занесений до списку санкцій України, оскільки "підтримав військове вторгнення Росії в Україну в публічних заявах, соціальних мережах".

Тарзан і Наташа Корольова - останні новини:

Раніше Наташа Корольова з моторошними кучерями станцювала на тлі Кремля. За безглуздий образ співачку в мережі порівняли з клоуном і жорстко розкритикували за несмак.

Також Наташа Корольова похвалилася Тарзаном у військовій формі. Артисти-путіністи святкували 20 років від дня весілля, тож співачка вбралася в сукню і фату, а її чоловік-стриптизер - у вбрання, яке вже давно не має права носити.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти