StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лазарєва назвала найбільшу проблему нинішньої Росії

7 червня 2022, 15:21
Актриса озвучила своє бачення життя в Росії.
Лазарєва назвала найбільшу проблему нинішньої Росії
Лазарєва назвала найбільшу проблему нинішньої Росії / скріншот

Російська актриса, гумористка і телеведуча Тетяна Лазарєва, яка виступила проти війни, розповіла про головну проблему росіян і Росії в цілому.

Гумористка в інтерв'ю для YouTube-каналу "А поговорити?" заявила, що жителі країни-агресора не хочуть брати на себе відповідальність за те, що відбувається в Україні, оскільки беруть приклад з "верхівки".

"Найбільша проблема зараз в Росії - це небажання брати відповідальність на себе. Ні в кого. Ось прям зверху донизу. Це все нав'язано цією повісткою. Люди бачать, як розлучився Путін, і вони думають: "о, можна блін, кльово". Всі ці чутки про Кабаєву, про коханку, про якихось дітей. І всі такі теж: "Хм, можна значить". І ти бачиш цих людей в Москві, як у них у всіх дружини змінюються, з'являються нові. Це ж сигнали", - зазначила Лазарєва.

відео дня

У Росії при цьому хочуть зберігати сім'ю як цінність суспільства, дивується актриса.

читайте такожПроукраїнську ведучу Тетяну Лазареву "вбили" російські пропагандисти"Ми що-небудь знаємо про сім'ю Путіна? Нічого. Ось це все з самого верху спускається потихеньку. Якщо вони бачать, що "там" відповідальності немає... Він щось каже: "Давайте там пенсії всім і квартири бюджетникам і ветеранам". А люди розуміють: "Так там брешуть всі". І довіри ніякого немає. І відповідальності теж", - підмітила Лазарєва.

Раніше Тетяна Лазарєва приєдналася до проекту студії Квартал 95 Байрактар News, де в карикатурному образі, дуже схожому на офіційну представницю МЗС рф Марію Захарову, вона веде шоу про історію світу з точки зору Росії. Таким чином артистка висміює російську пропаганду.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти