StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Христина Горняк розговорилася про зради у відносинах

20 березня 2023, 16:42
Друга колишня дружина Володимира Остапчука поворушила минуле та підняла делікатну тему.
Христина Горняк
Христина Горняк розповіла про зради у своїх стосунках / instagram.com/kristygor

Українська блогерка та нотаріус Христина Горняк продовжує присвячувати шанувальників в глибини і закутки свого інтимного життя за допомогою гри "питання-відповідь".

На своїй сторінці в Instagram вона відповіла, чи були в її житті розчарування в дуже близьких людях, чи був у неї секс на першому побаченні, а також зради у відносинах. Останнє питання, ймовірно, стосувалося відносин Горняк з шоуменом Володимиром Остапчуком, адже про причини їх розлучення шанувальникам залишається тільки гадати.

Блогерка чесно зізналася, що ні в одних зі своїх відносин вона не зраджувала своєму партнеру. Що ж стосується її обранців, то тут виявилося все не так однозначно.

відео дня

Якщо про свою чесність Горняк заявила з повною впевненістю, у своїх колишніх блогерка, схоже, все-таки сумнівається. "Чи зраджували мене - не знаю, я не ловила на зрадах нікого зі своїх колишніх. А як там насправді, хз", - пише Христина.

Ймовірно сумніви все ж закрадаються в душу другої ексдружини Остапчука, проте хто ці сумніви сіє, блогерка залишила в найсуворішому секреті.

Христина Горняк
Христина Горняк розповіла про зради у своїх стосунках / instagram.com/kristygor

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти