StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Королева сказала Чарльзу, коли він повинен передати трон Вільяму

10 вересня 2022, 17:25
322269
Чарльз з його амбіціями не скоро судячи з усього віддасть трон своєму синові Вільяму.
Король Чарльз, Великобританія
Король Чарльз, Великобританія / https://ua.depositphotos.com / і Вікіпедія

Інсайдери з Букінгемського палацу повідомляють про Послання королеви своєму синові принцу Чарльзу, яке вона зробила незадовго до своєї смерті.

Повідомляється, що Королева Єлизавета II зібрала сім'ю і дала Чарльзу чіткі інструкції, коли він повинен передати трон Вільяму.

На думку королеви, новоспеченому королю вистачить 7 років на престолі. Саме в свої 80 років він повинен буде приборкати свої амбіції і передати трон молодому і активному Вільяму. Тим часом, Карл вже заявив, що готовий служити британській короні і народу до кінця своїх днів, за прикладом матері Єлизавети.

відео дня

Якщо він проживе стільки ж, як і його старші родички, то Вільяму розраховувати на Корону в найближчому майбутньому не випаде така можливість.

Смерть Єлизавети II

8 вересня, у другій половині дня стало відомо, що лікарі стурбовані станом Єлизавети II і взяли її під медичне спостереження в замку Балморал.

"Після оцінки сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані здоров'ям Її Величності і рекомендували їй залишатися під медичним наглядом. Королева залишається в Балморалі", - повідомив представник Букінгемського палацу.

Проте, ввечері того ж дня стало відомо про смерть королеви.

Як говорили представники Букінгемського палацу, з королевою у смертного одра були всі її четверо дітей, а також онук - Вільям, герцог Кембриджський. Згідно з порядком престолонаслідування, він є наступним після свого батька Чарльза спадкоємцем британської корони.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти