StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кончаловський приїхав на Донбас знімати кіно про українське горе

8 листопада 2022, 23:28
Режисер поспілкувався з пропагандистами і поділився планами з приводу майбутньої документалки.
Єгор Кончаловський
Єгор Кончаловський / ТСН

Російський режисер Єгор Кончаловський приїхав до окупованого Донецька, щоб зняти фільм про те, що росіяни творять з Україною та українцями.

За інформацією РосСМИ, ватажок терористичної "ДНР" Денис Пушилін особисто зустрівся з режисером. Кончаловський зачарувався українським Донецьком, над яким Росія знущається вже 8 років.

"Тут таке життя, видно, як люди ставляться один до одного. Ти познайомився, день пройшов, ти вже прощаєшся, обіймаєшся. А через два тижні зустрічаєшся, ніби вже півжиття його знаєш, тут зовсім інша ступінь людської взаємодії", - зазначив Кончаловський.

відео дня

Пушилін обговорив зйомку документального фільму про Донбас і окупантів. Створення такої стрічки він назвав "потрібною справою".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що телеканал 1 + 1 покаже документальний проект "Відбудуємо", присвячений відновленню культурної спадщини Українського народу, який постраждав від рук російських окупантів. Прем'єра перших двох серій відбудеться у Національному марафоні" Єдині новини " 9 листопада о 18:50 та 21:30.

Автором ідеї та виробником фільму є ТОВ Банк ідей.

За шість місяців повномасштабного вторгнення ворог завдав понад 17 тисяч ударів по всій території України. АВІА, ракетними і артилерійськими ударами були випалені і знищені цілі міста, а разом з ними – багатовікова історія українського народу і його архітектурні досягнення.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти